ugradnja auto plina

Ugradnja auto plina u današnje vrijeme ima sve veču primjenu, kako zbog zaštite okoliša tako i zbog cijene koja je znatno niža u odnosu na cijenu ostalih goriva.

U našoj radionici nudimo ugradnju i servis autoplina za sve vrste vozila, od osnovnih do vozila sa motorima najnovije generacije.

Štedite kod nas, ugradite plin u Vaš automobil svetski priznatom tehnologijom.

Ugradnja opreme za primjenu LPG u vašem automobilu

Autoplin LPG proizvodjaci

Naša firma je ovlaštena za ugradnju plinske opreme u auta renomiranih svetskih proizvodjača.

Ugradnju plina u našem servisu rade skolovani majstori koji poseduju neophodne sertifikate. Kontrolu ugradnje rade sertifikovane ustanove za ugradnju najsavremenijih sistema.

Ugradnjom štedite Vaš novac direktno i indirektno. Direktno jer je auto plin duplo jeftiniji od cene motornog benzina, a indirektno tako što se vijekk ulja, svećica i drugih delova u motoru, pa time i sam vijek motora produžava za 30%.
Kompletna oprema koja se ugrađuje u našem servisu je originalna proizvedenai po svim trenutno važećim svetskim standardima.

Važno je napomenuti da osim što je bitno da oprema bude po standardu, takođe i ugradnja te opreme mora da tece po strogo utvrđenim pravilima za sto dobijate kompletnu tehničku dokumentaciju opreme I izjavu servisera sa kojom mozete izvrsiti atestaciju.
Vrlo je bitno spomenuti da je auto-plin ekološko gorivo, tako da emisije štetnih gasova praktično nema.
Biće nam drago da se vidimo kod nas u servisu bez ikakve obaveze možete nas nazvati i doći i dobiti sve informacije u vezi auto-plina.

Za naruđbu ili pitanja nas nazovite na telefon: 053 816 426 ili 065 421 421.